Ohňostroj

Ohlédnutí za uplynulým rokem

Všichni před sebou máme máme opět další nový rok. Ve skutečnosti jsme přešli jen přes pomyslnou hranici, která vlastně skoro nic neznamená, ale měli bychom se alespoň ohlédnout za tím, co se za minulý rok změnilo, a určit si, čeho chceme dosáhnout v roce následujícím.

Tento rok je navíc zvláštní tím, že se jím začíná nové desetiletí. Čeho všeho se v něm dočkáme, o tom bychom mohli vést dlouhé diskuse. Nebo se nechat překvapit. Myslím, že za následujících deset let se toho změní dost a někteří si potom na rok 2010 třeba ani nevzpomenou, pokud pro ně nebyl ničím zvláštní. Věřím ale, že alespoň já se na něj pamatovat budu. O prázdninách jsem strávil úžasné tři týdny v Kanadě, s otcem jsme si půjčili auto a projezdili 4 000 km přes národní parky v Britské Kolumbii. Z toho vyplývá, že jsme viděli opravdu hodně krásných míst, ze kterých mám plno zážitků a hromady fotek. Já bych vám mohl vyprávět… Pokud by vás zajímal můj deník, navštivte Dobrodrůžo v Kanadě.

Když jsem se vrátil, chvíli jsem si odpočinul a v září jsem nastoupil do prváku na střední škole. Prakticky se sice jednalo jen o postup do vyššího ročníku na osmiletém gymnáziu, to ale nic nemění na tom, že máme více učiva, přísnější hodnocení a méně volného času. I přes to všechno jsem se ale začal trochu aktivněji angažovat v tvorbě webů a e-shopů, díky čemuž si mohu i při studiu trochu přivydělat. No, událo se ještě daleko více zajímavých věcí, tyto byly však pro mě nejpodstatnější. A čeho bych chtěl v příštím roce dosáhnout? Byl bych rád, kdyby mi vše vycházelo přinejmenším tak dobře jako doposud, zlepšení se ale nebráním a budu rád když přijde.

Všem vám přeji hodně úspěchů v roce 2011 a ať vše přispívá ke splnění vašich očekávání!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *